maanantai 25. huhtikuuta 2011

Bamburättejä

Myllymuksujen bambupuuvillaneuloksesta surruttelin bamburättejä tai hienommin sanottuna tiski/yleisliinoja. Tuo bambu on aivan ihanan pehmoinen materiaali ja sopisi varmaan herkkäihoisemmallekin alusvaatteisiin ja kerrastoihin.

Tiskirättinä bambu on mielestäni ihan huippu! Nyt puoli vuotta ollut yksi versio (toinen puoli bambua, toinen flanelia) käytössä ja hyvin toimii. On imukykyinen -myös märkänä ja kuivuu nopeasti. Hajujakaan ei kerää niin äkkiä kuin kertakäyttöiset rätit. Ja mikä parasta kestää pesun 60 asteessa ja imukyky vain paranee pesujen jälkeen. Nyt täytyy testailla myös tämä kokonaan bambupuuvillaneuloksesta valmistunut versio. Ompelen näitä vielä lisää toisilla kuoseilla, niin kerron sitten toimiiko tämä myös :-)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä kotona on ollut kokonaan bambupuuvilla? neuloksesta (sampsukan ruskea siilikuosi) valmistettuja rättejä käytössä vähän aikaa. :) Ei oo enää haisenu pöydät ja tiskipöytä ja mikä parasta äitinikin oli kovin kiitollinen kun ei tarvitse enää kaupasta kantaa. ;) Kesällä rätit pääsee testiin, kun on lämmintä.

Taija kirjoitti...

Kiva kuulla, että toimii! Bambuflanellisia on meillä testaillut puoli sukua ja niistä on tykätty, tämä sit toivon mukaan vielä parempi versio :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...