keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Kahdet villavaippahousut

Helteistä huolimatta olen villaa työstänyt, eikä tuo käsittelemätön villa niin kovin hiostavaa ole, itse asiassa käsille kuumallakin kelillä ihan mukavan tuntuista! Siispä uskon vakaasti, että myös vaippapepulle hahtuvavilla on ehdottoman hyvä myös kesällä.

Sain viimeisteltyä kahdet keskeneräiset villikset. Ensin esittelyyn M-kokoiset Nalle-villahousut , jotka tutusti Pirtin kehräämön hahtuvista neulottu. Nyöri Novitan 7 veljestä -lankaa.

Mulla on joku päähänpinttymä, että neulahuovutettuihin kuvioihin on aina tehtävä mustat ääriviivat. Tässä kokeilin vaaleampia viivoja, eikä tullut yhtään hullumman näköinen, joten täytyy
yrittää käyttää välillä muitakin värejä.

L-kokoiset villavaippahousut Hassu koira -kuvalla neulottu samoilla materiaaleilla, mutta näihin kokeilin ääriviivoiksi kampalankaa ja olipa aika tuskaa piikitellä neuleen pintaan, kun ei meinannut millään tarttua. Jäi siis kokeiluksi tuo tekniikka ja tyydyn jatkossa ihan vaan hahtuvaan tai vaikka ompelen ääriviivat käsin. Kuvioon en siis ihan tyytyväinen, mutta väreistä tykkään :-)

Nämä molemmat housut menee tulevan puodin varastoon, kun meillä näitä on jo enemmän kuin tarpeeksi.

6 kommenttia:

Aatsipoppaa kirjoitti...

Voi että nämä on hellyyttäviä! <3

Mape kirjoitti...

Aivan ihania! <3

Uusi lukija hyppää mukaan. :)

Hanna kirjoitti...

Voi kun nuo on suloisia!

Meillä kyllä käytetään villiksiä, mutta näillä helteilla kyllä ollaan oltu aikas plajon vaipattomia, tuo mein neito kun on ihan mahoton hikoamaan niin ei puhettakaan villisten käytöstä...

Taija kirjoitti...

Meilläkin on ollut tuo piemempi, joka vielä vaippoja käyttää ilman vaippaa ulkona nyt, kun on niin lämpöistä. Yöllä on sitten villikset käytössä :-)

Hellu kirjoitti...

Ompa ihanat!!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania! Varsinkin nallet miellyttää silmää :) Ja jatka vaan ilman mustalla ääriviivausta, ainakin noissa väreissä tuo sävyn mukaan ääriviivattu on kauniimpikin.

Meilläkin käytössä hahtuvat, kesällä lyhytlahkeiset. Lähinnä kyllä yökäytössä, kun päivällä käytetään lähinnä taskuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...