maanantai 27. kesäkuuta 2011

Kukkasia ja hahtuvalankaa


Virkkasin ruskeisiin lätsiin (ehkä huomenna valmiit!) koristeiksi kukkasia. Alkuperäisen ohjeen löysin täältä, siitä hieman muokkaamalla sain omaa silmää miellyttävän mallin ja se on kuvassa alimmaisena. Siitä ja ylimmäisistä tykkään eniten. En ole ainakaan pariin vuoteen virkkukoukkuun koskenut ja hieman piti harjoitella ennen kuin tuntuma löytyi. Kivoja pieniä yksityiskohtia tuollaisista kukkasista saa ihan mihin vaan, täytyy siis tulevaisuudessa hyödyntää muissakin ompeluksissa.Varsinkin, kun tämä on tosi helppo ja nopea malli virkata.

Muutaman ruskea sävyisen tein myös. Lankoina näissä kaikissa ihan perus puuvillalanka.


Kävin tänään Pirtin kehräämön tehtaanmyymälässä täydentämässä hahtuvavarastoja. Vanhoja lankoja onkin niin vähän, että niistä ei saa kuin ehkä imuja aikaiseksi tai sitten tosi kirjavia villahousuja :-D

Tarkoituksena oli ostaa muutaman perusväri ja raitoihin pari-kolme väriä, mutta oli taas niin hyviä tarjouksia ja kivoja värejä, että mukaan tarttui iso kasa hahtuvakiekkoja ja muutama villapussi. Sormet syyhyää ja mielisi jo uusien lankojen kimppuun, mutta viimeistelyä odottelee kolmet housut, jotka täytyy tehdä ensin valmiiksi.

Jos käytte Itä-Suomessa päin ja hahtuvia tai muita villalankoja käytette, niin kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa Pirtin kehräämön myymälään!


KAM-neppipressistä vielä turisen. Kyselin joku aika sitten kiinnostusta kimppatilaukseen Kiinasta ja odottelin silloin viimeistä tietoa postikuluista. Nyt sain infoa ja postikulut olisivat niin isot, että unohdan tilaamisen ainakin tällä erää. Yksi pressi paina lähes 10 kiloa ja maksaisi postikuluineen ja tulleineen noin 70 €. Mielestäni liian kallis hinta, kun saahan noita Suomestakin vähän päälle satasella!
1 kommentti:

Unikuu kirjoitti...

mä muistelen että yahoolla on se ryhmä josta tehdään kimppatilauksia nepeistä ka presseistä. mikähän se oli. kestovaippainfon keskustelusivuilta varmaan sen löytää, ainakin kysymällä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...