lauantai 18. kesäkuuta 2011

"Vanhoja" villavaippahousuja

Tilasin eilen digikuvista paperiversioita (homma, joka tulee tehtyä ihan liian harvoin) ja löysin kuva-arkiston kätköistä kuvia aikaisemmin tekemistäni hahtuvahousuista.

Postaan ne tänne, ettei pääse unohtumaan, mitä on tullut tehtyä. Näistä meillä kuopuksella käytössä enää viimeiset Nasu-housut, muut ovat lähteneet maailmalle. Esikoiselle neuloin aikoinaan ihan perusvilliksiä, kun en vielä ymmärtänyt tehdä neulahuovutuskuvia. Kuvittelin kai liian vaikeaksi, mitä se ei oikeastaan ole. Aiemmin postaamastani ohjeesta löydät neuvot kuvion tekemiseen. Kuvan voi huovuttaa myös vaikkapa neulepaitaan, ainoa miinus tässä vain on, ettei hahtuva kestä konepesua.

Kukkakuvio oli ihan ensimmäinen neulahuovutustyö, minkä olen tehnyt, onneksi tuosta on taidot jo vähän kehittyneet :-D


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipas siellä tutun näköiset villapöksyt! Nuo lammaskuvioiset nimittäin muistan huutonetistä. Meinasin ne ostaa, mutta hannasin sitten jostain syystä kuitenkin. Söpöt ne näyttää olevan edelleenkin :)

Taija kirjoitti...

Onpas kiva, että muistat ne :-)

Saivat uuden kodin muistaakseni jostain Lapin suunnalta!

Niina kirjoitti...

Tosi suloisia vaippapöksyjä.

Jonna kirjoitti...

Heipsan! Olisikohan sinulla mahdollisesti aikaa/innostusta tehdä meidän neitikäiselle villiksiä? Jotenkin nyt itsestä tuntuu ettei muka ole aikaa alkaa kutomaan tähän hätään ja pikkuhiljaa alkaa olemaan uupelo villiksistä kun neiti kasvaa kovaa kyytiä ja tähän asti ollaan pärjätty Imsen kuorilla mutta ne alkaa olemaan jo aika naftit kun ovat nb-kokoa. Kävin katsomassa huutis-kohteesi eikä ainakaan minun silmääni osunut villiksiä myynnissä.

Taija kirjoitti...

Juu, voinhan minä neuloa! Laita sähköpostia taikutti@gmail.com ja kerro väri/kuviotoiveita, niin katsotaan onnistuuko :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...