perjantai 29. heinäkuuta 2011

Iloiset linnut leikkii taas...
Kuopuskin halusi lintupipon ja tässä lopputulos. Talvihaalareita hänellä ruskean/vihreän sävyisinä ja niistä värimaailma pipoon, että sopisi mahdollisimman monen asun kanssa. Kuvista tuli ihan kamalan huonolaatuiset ja värit ei näy oikean sävyisinä, mutta kaipa niistä vähän selvää saa.
Saman mallinen hieman lörppö pipo kuin edellisessäkin postauksessa. Vuoritettu fleecellä ja sisällä korvien kohdalla pul-kankaiset ympyrät (jos pitäisivät edes vähän tuulta). Applikaatiot velouria, paitsi pienet yksityiskohdat trikoota.
Applikointi on alkanut sujumaan ihan eri tahtia kuin aiemmin ja siitä 
iso kiitos kaikille ihanille, jotka ovat neuvoja antaneet!
Minulla ei luonne anna periksi vain katkoa lankoja eli vetelen kaikki langanpäät nurjalle puolelle ja katkon vasta sitten. Tämäkin on huomattavasti nopeampaa kuin se, että ennen solmin kaikki langanpäät nurjalla puolella.
Vielä lopuksi tervetulotoivotus uusille lukijoille ja mukavaa viikonloppua kaikille!!

3 kommenttia:

Nuksu kirjoitti...

Söpöjä lintuja :)

Tanja kirjoitti...

Aivan ihastuttava pipo!! <3

Hilduli kirjoitti...

Hienoja töitä olet tehnyt. Tuolta aiemman aplikaatio jutun kommenteista sain minäkin uusia vinkkejä. Mä olen myös aina nurjalla solminut langan päät ja pujotellut vielä niitä lankoja = TOSI TYÖLÄSTÄ. Pitääkin alkaa vähän oikoa, josko tulis aplikaatio intoakin enemmän.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...