torstai 7. heinäkuuta 2011

Lennä lennä leppäkerttu...

...ison sienen juureen,
siellä vilkuttaa ystäväsi muurahainen,
joka keittää sulle puuroo.

Hieman muuttui tuo loru leppäkertusta (tai kerppäketusta, kuten meidän kuopus sanoo) näissä pöksyissä.


M-kokoiset LEPPÄKERTTU -villikset ovat ihan ensimmäiset, jotka olen tehnyt tilauksesta ja lähtevät postin matkaan huomenna. Toiveena oli jotakin tyttömäisen söpöä ja punaista. Nämä ovat mielestäni ilmeeltään ihan erilaiset kuin mitkään aikaisemmat villavaippahousut, mitkä olen tehnyt. Kivaa huomata, ettei olekaan niin kaavoihinsa kangistunut, että saa välillä uusia ideoita ja pystyy tekemään  erilaisiakin kuviota. Neulahuovutuskuvat onnistuivat suunnitelmien mukaan ja nyt vain jännään ja toivon, että kelpaavat.

Hahtuvalangat Pirtin kehräämöstä ja nyöri Novitan 7 veljestä. Pienet yksityiskohdat tikkasin käsin villaisella kampalangalla tai puuvillaisella muliinilangalla.


4 kommenttia:

Anulii kirjoitti...

Voi, miten suloiset!

Jonna kirjoitti...

voi että kerrassaan suloiset pöksyt! Ja olettaisin että nämä ovat meidän neidille <3 Juurikin tämän tyylisiä ajattelin mielessäni, kiitos paljon! :) Jäämmekin odottelemaan postia :)

naurispelto kirjoitti...

Ihanat! Kuvissa riittää katseltavaa useammallekin kerralle. Hauskaa, että kesäinen kuva saa pohjaväritkin kesäisiksi, vaikka harmaa-valk-punaisen jouluun muuten yhdistäisikin,

kewa kirjoitti...

Todella kauniit!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...