lauantai 16. heinäkuuta 2011

Lisää bamburättejä


Bamburättejä surruttelin taas lisää eri kuoseista. Kankaat Myllymuksujen bambukuosia ja luonnonvalkoista bambuinterlockia (noin 50% bambua ja 50% puuvillaa).

Bambu on aivan huippu materiaali kestotiskirättiin. Kestää ihanan pehmoisena pesusta toiseen ja on tosi imukykyinen. Paras ominaisuus on kyllä se, ettei kerää hajuja. Helteillä oli kovassa testissä, eikä haissut useammankaan viikon käytöllä, kunhan muisti käytön jälkeen huuhdella viileällä vedellä ennen kuivumaan ripustamista. Meille ei ehkä enää ikinä tule muita tiskirättejä ;-)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Noi bamburätit on kyllä niin hyviä. Meillä on ollu käytös myllymuksujen bambuneuloksesta tehtyjä. Toi bambuinterlock vois olla hyvää kans. Varmaan vähän napakampi...?

Tiina kirjoitti...

Tuossapa ajatusta! Muutenkin olen ajatellut tehdä ihan vain valkoisia luuttuja, onhan ne kauniimpia kuin räikeät kaupan luutut, ja jos kaupan päälle saa vielä hajutonta niin sehän on tuplavoitto. ;)

Nuksu kirjoitti...

Löysin blogiisi ja täytyypä liittyä lukijaksi, jotta osaa uudelleenkin tulla kurkkimaan. Ihania ompeluksia! Ja kiitos bamburättivinkistä, pitääpä testata :)

Tiina kirjoitti...

Ja hei muuten, mistä olet tilannut vai oletko tehnyt itse noita saumaan ommeltavia etikettejä?

Taija kirjoitti...

Olen tilannut nuo etiketit ebay.uk:n kautta. En löytänyt nyt myyjän sivuja sieltä, mutta tässä suora linkki

http://www.worldwidelabel.net/

Mielestäni olivat ebayn kautta halvempia, maksoin muistaakseni noin 10 senttiä/kappale, mutta tilasin kyllä tosi ison satsin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...