torstai 11. elokuuta 2011

Hahtuvahousuja: hassu kissa ja kukkanen


Ihan ensiksi uusille lukijoille tervetuloa! Blogin puolivuotispäivä lähestyy ja sivuja on klikattu yli 5000 kertaa, vau!! Sen kunniaksi ajattelin arvontaa (mutta siitä lisää huomenna). Vielä on yksi muukin syy juhlaan, sillä sain starttirahapäätöksen --> myönteinen! Taikutti aloittaa tuotteiden valmistuksen yrityksenä lokakuun alusta. Hieman jo jännittää, että mitenhän tässä käy, mutta tuo starttiraha helpottaa aloitusta kuitenkin sen verran, että uskallan yrittäjäksi ryhtyä!

Mutta nyt niitä hahtuvahousuja. Molemmat Pirtin kehräämön kaksisäikeisestä hahtuvalangasta, nyöri Novitan 7 veljestä -lankaa. Oma malli, joka neulottu pyöröpuikoilla ja kuvat neulahuovutettu, paitsi pienet yksityiskohdat kirjottu villalangalla.

HASSU KISSA -hahtuvat, koko L

Aiemmin tekemäni Hassu koira -hahtuvat saivat kaveriksi Hassun kissan. Löysin joskus netissä surffatesssa kuvan pirroshahmosta, jonka nimi oli muistaakseni Wow wow wuzzby. Tietääkö kukaan onko tuota suomenkielisenä? Hahmo jäi jotenkin mieleen pyörimään ja siitä muokkautuivat villavaippahousuihin seikkailemaan kissa ja koira.


KUKKANEN -hahtuvat, koko M

Näistä housuista tuli niin kauniin väriset, että halusin tehdä ihan pienen neulahuovutuskuvan. Hieman tuo nyt kuitenkin vie huomiota pois raidoista, mutta onneksi ei sentään liikaa.3 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Nämä tekemäsi hahtuvat on kyllä suloisia kaikki. Tekisi mieli alkaa käyttää kestoja uudelleen kun näitä katselee.

Nuksu kirjoitti...

Onnea myönteisestä starttiraha päätöksestä! :) Söpöjä villiksiä jälleen.

kewa kirjoitti...

Ihana, onnea ja menestystä yrittäjyyteen, ehkäpä joskus myös itse, kunhan keksin jokun idean... Kivat pöksyt taas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...