maanantai 26. syyskuuta 2011

Hahtuvahousuja - pandaa ja palmikkoa


Ihan ensiksi kiitos kaikista kannustavista kommenteista yritykseni starttaamista koskien ja tervetuloa mukaan uudet lukijat, toivottavasti viihdytte!!


Minun oli tarkoitus keskittyä neulomaan enemmän palmikkohousuja, mutta kun neuloin nuo alemmat palmikkohahtuvat aivan ihanasta sammaleen vihreästä hahtuvalangasta, alkoivat ne "huutamaan" pandan kuvaa päälleen. Kun ei sellaista voinut palmikkojen väliin tehdä, täytyi neuloa toiset housut samasta langasta ja neulahuovuttaa pandan kuva niihin. Monesti saan idean kuviosta juuri näin, harvoin suunnittelen kuvaa etukäteen, vaan idea syntyy tekovaiheessa.

Neulottu omalla mallilla Pirtin kehräämön kaksisäikeisestä hahtuvalangasta, nyöri Novitan 7 veljestä -lankaa. Kuva neulahuovutettu, muutama pieni yksityiskohta kirjottu villalangalla. Koko M. Nuo kepakot pandan tassuissa esittää bambun oksia ;-)

L-kokoiset hahtuvahousut saivat pintaansa leveät palmikot. Materiaalit näissä samat kuin ylempänä. Nyt lupaan laittaa huovutusneulat hetkeksi syrjään ja neuloa ainakin parit kolmet palmikkohahtuvahousut!
7 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Ihanat! :)

Hanna kirjoitti...

Tosi ihanat värit!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Huippu söpöjä!!

Koo kirjoitti...

Suloisia pöksyja ja kovasti onnenpotkuja omalle yritykselle. =)

Kirsi kirjoitti...

Ihan mielettömän ihanat. Harmi kun meillä ei kestoilla niin että oisi noille käyttöä, mutta voisin ottaa vaikka hatun talveksi tytölle pandan kuvalla =D Noi sinun neulahuovutuksesi ovat mielettömän suloisia! Oikein paljon tsemppiä yrityksesi johdosta!

Niina kirjoitti...

Todella kauniita molemmat.

Kristiina kirjoitti...

Todella upeaa työtä!panda ja palmikot niin hienoja!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...