lauantai 21. tammikuuta 2012

Talven viimeiset pörröpipot


Löysin Eurokankaan palalaarista pienen palan ihanaista harmaata pörrökangasta. Olen tästä samasta, mutta beigestä tehnyt kuopukselle vastaavan hatun ja materiaali toimii tosi hyvin tässä mallissa. Kaava oma, korvien sisus mustaa trikoota, vuoritettu fleecellä, josta myös nauhat. Aikas paksu pakkaskelien hattu, jossa ei pienen korvat palele. Näitä valmistui kolme kappaletta, joista ainakin kaksi matkaa shoppiin myyntiin. Alemmassa kuvassa värisävyt näkyvät oikeina.

Pikkuhiljaa pitäisi alkaa miettimään jo kevättä, mikä tuntuu hullulta, kun vastahan se talvi alkoi! Pörröpipot on nyt kuitenkin tässä (ei pitäisi sanoa - ensi viikolla varmaan kuitenkin tartun johonhin karvaiseen kankaaseen, kun nyt tässä sanon, että ei enää tänä talvena :-D)
Joko olette kyllästyneet talvisten vaatteiden ompeluun/katseluun ja kaipaatteko keväisiä värejä??
 Minä en ole vielä alkanut juurikaan kevättä miettiä, koska yleensä elän aikalailla hetkessä. Trikoopipojen kuoseja jo vähän olen miettinyt, mutta en varmaan vielä hetkeen ala tekemään t-paitoja tai vastaavaa.

Mukavaa viikonlopun jatkoa!!

3 kommenttia:

Maisku kirjoitti...

Ihana pörröhattu!

Minusta tuntuu että pitää nyt alkaa tekemään noita keväisempiä vaatteita, että kerkee (ja kun noilla lapsilla alkaa olla juuri nyt sopivia vaatteita, niin pitää tehä kasvunvaraa.. :D)
Mulla nyt työn alla t-paitoja, leggissejä ja tunikoita.

Sanna kirjoitti...

Ihanaa pörrökangasta! Itse elän myös tässä hetkessä, on vielä vaikea ajatella kevättä vaikka järkeväähän se olisi nyt jo aloittaa kevätvaatteiden tekeminen.

Satu kirjoitti...

Hyvänmallinen tuo pörröhattu! Pikkuhiljaa ajatukset kääntyy sinne kevääseen ja kesäänkin, joten kevyempiä vaatteita tässä seuraavaksi alan ompelemaan. Ettei sitten tule kiire kun näyttää nuo päivät vilistävän sellaista vauhtia että;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...