perjantai 10. helmikuuta 2012

Ihan eka nappilista!Ihan ensiksi kiitos kaikille edellisen postauksen peitetikkikone-kommenteista. Oli ihanaa kuulla mielipiteitä, vieläkin saa käydä kommentoimassa :-)Siinä se nyt on - ihan ensimmäinen tekemäni nappilista! 

To do -listalla ollut valehtelematta yli vuoden. Noloa, mutta en vain ole saanut aikaiseksi. Nyt oli pakko tehdä, kun esikko sai isovanhemmilta ulkomaan reissulta tuliaisiksi hupparin, jossa oli niin pieni pääntie, ettei pukeminen onnistunut. Uusimman Ottobren (1/2012) huippuselkeän ohjeen avulla onnistui pomminvarmasti. Hieman vinoonhan tuo meni ja kam-neppejä ei ollut sinisenä, mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Nyt huppari käyttökelpoinen ja minä sain viimein tehdä nappilistan. Ehkä rohkaistun nyt ompelemaan sen joskus myös uuteen trikoopaitaan.


Loppuviikon ompeluksina isot pinot ruttupipoja trikoosta. Joukossa on monta trikoota, joista en kankaana niin välittänyt, mutta valmiina tuotteena ihan kivoja. Shoppiin matkaavat myyntiin. Näitä on niin terapeuttista surrutella, kun en tarvitse kummempia miettiä. Tosin applikointia on hieman ikävä, kun en ole tainnut muutamaan viikkoon mitään applikoida. No, ensi viikolla sitten taas...

Mukavaa viikonloppua kaikille!!


2 kommenttia:

Tyyne kirjoitti...

Kiitos superhyvästä ideasta tehdä nappilista huppariin. Meillä on pojan kaivurihuppari jäänyt komeroon, kun ei päälle pukeminen on niiiiin hankalaa. Hyvin olit onnistunut, jospa sitä itekin uskaltais jo kokeilla.

Riitta Sinikka kirjoitti...

Hieno nappilista!!Olet tosi taitava!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...