keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

T-paidat koira-applikoinnilla


Tilaustyönä veljeksille t-paidat kokoa 134cm, 122cm ja 80cm. Ranskanbulldoggi applikoitu kokonaan trikoosta. Väritys ei ihan oikean mallikoiran värinen, mutta hyvin sopii kaikkiin paitoihin tuo sama koira.
Ompelu on kivaa, kun aina oppii uutta! Näitä paitoja tehdessä pähkäilin taas sitä, miten hankalaa on tikata hihansuun saumanvaroja siististi. Tuon sentin mittaisen edestakaisen tikin aikana kone ehtii jumittaa, tehdä nurjalle lankasotkua ja kädellä saa pyöritellä ja paininjalkaa nostella useamman kerran. Olenhan tiennyt, että pahvinpalalla voi avittaa ohuen ja paksun kankaan yhtymäkohdissa, mutta laiskuuttani kai en ole koskaan viitsinyt sitä käyttää. Nyt kaivelin pahvia avuksi ja toimii - kone ompeleekin tämän kohdan nikottelematta yhtään!
Uusia lukijoita taas tullut - huippua! Tervetuloa!!


*MUOKS*

Tässä vielä kuva tuosta pahvilla avittamisesta. Hanna antoikin vinkin viivoittimen käytöstä samaan tarkoitukseen. Kiitos, täytyy kokeilla, on varmaan kätevämpi kuin pahvi.


12 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Uskomattoman hienot paidat! Nämä sinun aplikaatiosi ovat kyllä mielettömiä taideteoksia. =)

Terhi kirjoitti...

Wau miten upeita koira-aplikaatioita :)

Mun Tekemä kirjoitti...

Upeat aplikoinnit!

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja! Mutta onpa tosi surullisen näköisiäö koiria. =( T: Irmeli

joska kirjoitti...

Tämä pahvi ei tajunnut miten sillä pahvilla avitetaan. Saisiko toivoa esimerkkivalokuvia tilanteesta? Jos vaikka täälläkin päin siistiydyttäisiin tikkauksessa.

Mieli kirjoitti...

Onpa aidon näköinen! Todella taidokkaita jälleen :)

Hanna kirjoitti...

Upeita!!

Juu, mä käytän viivoitinta kyseisessä pahvi-tempussa! ;-) Toimii sekin!! :)

Taikku kirjoitti...

Joska, nämä paidat lähti jo maailmalle, mutta lisään kuvan jostain toisesta paidasta.

Hanna, kiitos vinkistä! Tuo viivotinhan on varmasti paljon kätevämpi kuin pahvi :-)

Nuksu kirjoitti...

Siistejä ja hienoja koiria! :)
Minullakin laiskuus vaivannut ja olen kieltämättä ollut vähän epäileväinen kikan toimivuudesta, mutta josko ensi kerralla oikeasti kokeilisin laittaa jotain sinne paininjalan alle :D

Nunu kirjoitti...

On niin hellyyttävän näköisiä koiria, niin aidon näköinen anova katse silmissäkin.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ihania yksilöllisiä vaatteite olet tehny. Arvostan suuresti, kun on selvästi lisääntymässä omatekemät käsityöt. Olen itse keski ikäinen ja vasta nyt vuoden verran aktiivisesti tehnyt käsitöitä,lähinnä neuloen ja virkaten ihanille lastenlapsilleni ym.muille!Ennen vain ajattelin,etten osaa ja voi miten olen nyt onnellinen ,kun olen saanu huomata,että tulosta syntyy!

Taikku kirjoitti...

Kiitos! Minustakin on ihanaa, kun käsitöitä tehdään aina vain enemmän ja niitä myös arvostetaan. Kaikki osaavat tehdä käsitöitä omalla tavallaan, ja jos jotakin ei osaa, sen voi opetella! Mukavia käsityöhetkiä alkavaan syksyyn!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...