keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Taikutti arpoo 28.3. - 15.4.2012Blogini täyttää tänään tasan 1 vuotta, joten sen kunniaksi laitetaan pystyyn arvonta! Isot kiitokset lukijoille ja satunnaisille vierailijoille kuluneesta vuodesta! Kiitos myös kaikille, jotka olette jaksaneet kommentteja jättää, niitä aina ilolla luen!


Arvonnan palkinto on T-PAITA. Nyt saa toivoa: kokoa, kuosia, väriä, mallia, applikoinnilla tai ilman... Taiteellisen vapauden toteutuksen suhteen pidän kuitenkin itselläni.

Arvonta tällä kertaa on avoin vain blogini lukijoilleni ja facebookin tykkääjille (voi liittyä myös arvonnan aikana). Eli valitettavasti ei anonyymeille tällä kertaa!

Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin tähän tekstiin ja kertomalla kommentissa millaisen ja minkä kokoisen t-paidan haluaisit.

Toisen arvan voit saada linkittämällä yllä olevan kuvan blogiisi tai jakamalla facebookissa. Kerrothan kommentissa, kuinka monella arvalla olet mukana.

ARPAONNEA KAIKILLE!!


***************


RAFFLE 28th March to 15th April 2012

My blog turns 1 year old today and it is time to raffle! Thanks to all readers and visitors fot the last your and to those who have left mind warming comments!

The price is a T-SHIRT of you choice. Remember to tell the size, colour and applique picture wishes you have. I keep the artistic freedom in execution.

This time the raffle is open only for readers in readers panel or likers in facebook. (You can also join during the raffle.)

RULES:

1. By leaving a comment to this posting  you will get ONE lottery ticket. Please tell the size of the t-shirt, wishes for colour and picture.

2. By  linking the above picture to your blog or sharing it on facebook  you'll get an extra ticket. So doing both 1. and 2. you'll get TWO lottery tickets.

Please mention in your comment, with how many tickets you're participating.

GOOD LUCK FOR RAFFLE!!

 


68 kommenttia:

titti kirjoitti...

Ehdottomasti mukana ja paljon onnea blogille :)!

Sellainen t-paita pojalle, jossa olisi vaalea pupu aplikaatio tai koira tai vaikka ne molemmat! Hän rakastaa siis pupuja ja koiria yli kaiken :) Ei saa olla vaaleanpunainen. Koko mitoista riippuen mutta noin 92/98.

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Mukaan ehottomasti. :) Upeita käsitöitä! Onnea blogille! ♥

T-paita pojalle, turkoosin värinen tuollaisen Myyrän kuvalla (taikka sitten tähti tai auto kuvalla) olisi ihana. Koossa 110 cm.

Tanja K kirjoitti...

Onnittelut ekasta vuodesta!

Hieno palkinto luvassa. Meidän perhe ilahtuisi 120 senttisen t-paidasta, joka väreiltään ja applikoinniltaan menisi sekä tytölle että pojalle. Olisikohan keltainen väri mukava? Ja ehkä joku eläin?

Zannis kirjoitti...

Onnea 1v blogille!

Kahdella arvalla mukana, jaoin juuri facebookissakin arvontaviestin.

Meille sopisi t-paita pojan väreissä (esim. sininen/turkoosi) kokoa 98 ->
Nyt tykätään pingviineistä ja tietenkin autoista :D

minirokkarit kirjoitti...

Hih, vaikea arvata kuka on ensimmäisten joukossa mukana!

Mutta pitäiskö nyt muka osata päättää mitä haluaisi? Hmmm..

Jos lähdetään taas rokkilinjalla liikkeelle ja 110cm pojalle joku kita/tähti aplikointi. :)

Mä oon huono jättämään kommentteja mutta kurkkinut varmaan joka nurkan blogista läpi. ;)

Ihania käsitöitä ja meille tilatut tuotteet olleet kaikki todella ihania/laadukakita. <3

Onnea siis ihanalle blogille!

Arpoja 2 (Sonja Jokihaara).

Laura kirjoitti...

Yksivuotisonnittelut! Yhdellä arvalla tavoittelen paitaa 2-vuotiaalle pojalle. Toiveena olisi jalkapalloaiheinen applikaatio. Sininen tai vihreä voisi olla sopiva paidan väri.

Eikku kirjoitti...

Onnittelut blogin vuosipäivänä!
Meidän neiti olisi varmasti iloinen tyttövärisestä teepparista(74) jossa voisi olla vaikka se ilmapallonalle aplikaatio.?? :) Toivottavasti meitä lykästää, aivan ihania nämä sinun tuotokset ovat! <3
(Kahdella arvalla mukana ollaan)

Mia kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana ja toiveissa olisi pojalle 116 kokoinen paita jollain super mario aiheisella aplikoinnilla! :) Onnea 1-vuotiaalle blogille! :)

Tiina kirjoitti...

lUULIN JO OLEVANI LUKIJANA! nO ASIA KORJATTU NYT. ;)

t-PAIDAN SUHTEEN SAISIT KYLLÄ VAPAAT KÄDET, (oho oli capslokki päällä) mutta kunhan sopisi 116-senttiselle tytölle. =) Tykätään sekä retroista että vaaleanpunaisista.

Onnittelut!

Elmiira kirjoitti...

Onnittelut! T-paita vihreänä ja volkkari kuvalla olisi tosi ihanana:)

Tyyne kirjoitti...

Onnea vuosipäivän johdosta! Kahdella arvalla olen mukana (olen lukijasi ja mainostan arvontaa blogissani).

Toivoisin 110 kokoisen t-paidan pojalle. Paidan väri voisi olla punainen/turkoosi tai sininen ja aplikaatio voisi olla joku hurja eläin tai kone.

Katja kirjoitti...

2 arvalla mukana, jaoin fb:ssä :)

Toiveena oisi 80-senttinen tyttömäinen paita applikaatiolla. Jotain söpöä, mutta siinä saa olla sitä jotakin ;) pinkki ja lime olisi jees!

Katja
lauriida.blogspot.com

Ompsinpompsin kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana! :-) Toiveissa 130cm teeppari tytölle (tykkää pinkistä) vaikka jollain ponin kuvalla. ;-)

Annukka kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle! :)

Tämä tulee mukaan kahdella arvalla, jaoin ilmoituksen jo fb:ssä.
Ja paidalle olisi toiveena kuvio ja väri, joka sopii sekä pojalle että tytölle. Poika on kokoa 104-110, ja paita tulisi nyt hänelle käyttöön. Tyttö on vielä vauva, mutta saa periä paidan sitten aikanaan isoveljeltään. Taiteilija saa itse toteuttaa itseään ;)

Maisku kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana. Meillä menis sellainen paita, joka olisi unisex, dinon tai koiran kuvalla..tai jollain eläimen kuvalla.. :) Ja kokona olisi 110

Pipsa kirjoitti...

Onnittelut 1-vuotiaalle blogille!

Jos voitan, olisi toiveena 104 cm tytölle jotain keltaista ja kuvio voisi olla prinsessamainen tai ainakin jotain söpöä :)

Henna kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle!

Osallistun arvontaan kahdella arvalla (jaoin fb:n kuvan). Toiveena 80cm tyttömäinen paita meidän vauhdikkaalle pikkuneidille :)

Cride -Kristallin hohdosta! kirjoitti...

Lukijana mukana arvonnassa. Jokin aplikointi paidassa olisi kiva ja väritys saisi olla tyttömäinen ja kokohaarukka 92/98. Nyt vain peukut ja varpaat pystyyn ja isot onnittelut 1 -vuotiaalle!

onnekas kirjoitti...

Vasta vuodenko? tuntuu että olisit pitänyt blogia pidempäänkin.. Onnea ensimmäisestä vuodesta ja vielä enemmän onnea seuraaville!

Arvontaan pitää osallistua myös, kahdella mukaan ja toiveissa olisi pojalle sopiva paita koossa 98 :)

Manda kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukaan! Toiveena olisi 140cm paita pojalle kitara-aplikaatiolla. Värin saat päättää, kaikki paitsi vaaleanpunainen ja pinkki kelpaa. :)

Mari Mäkelä kirjoitti...

Onnittelut! Poitsun toiveissa pirteän vihreä paita traktorilla tai kaivurilla. Kaksi arpaa

Satu kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana! Toive sellainen 130cm t-paita vaativalle ekaluokkalaiselle tytölle. Pitäisi olla jotain "ison tytön" lookia. Annan sulle vapaat kädet jos mua lykästää!

Anskuli kirjoitti...

mukana ehdottomasti yhdellä arvalla :) Toiveena paita 110/116cm pojalle jollai kivalla aplikaatiolla!

Khi kirjoitti...

Mukana kahdella arvalla, jaoin kuvan fb:ssä.

Jos voittaisin, toiveena olisi paita pienelle pojalle jollakin eläinaiheisella aplikaatiolla koossa 80 cm.

joska kirjoitti...

Yksi arpa. Paita voisi olla tytölle koossa 104/110. Toteutus vapaa.

Aatsipoppaa kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle! :)

Toiveissa ehkäpä joku 104-110cm keltainen tai turkoosi paita jollain eläin-applikoinnilla. Ja yhdellä arvalla olen mukana.

Eveliina kirjoitti...

Onnittelut :) Meidän poika ilahtuisi t-paidasta, josta löytyisi jokin kulkuneuvo, mieluiten traktori :) värienkin suhteen saat vapaat kädet, pidän värikkäistä ja raikkaista väreistä. Ehkä ei pojalle kuitenkaan vaaleanpunaista ;) koko 104cm

PiiaM kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaan taivaleen johdosta!! On ihana seurata muiden blogeja ja miettiä et jos vielä joskus itsekkin.. Mukana yhdellä arvalla ja toiveissa pinkkisävyinen t-paita aplikointi tytölle sopivana koko 110cm..

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Yhdellä arvalla tavoittelen 80cm paitaa jossa olisi joku söpö pupu-aihe. Saat muuten vapaat kädet!

(:Lapanen

Mun Tekemä kirjoitti...

Onnittelut! On ollut ilo seurata blogiasi :) Yhdellä arvalla mukana. Toiveena olisi t-paita Maija mehiläisellä 104-110cm :)

minakaa kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle!! Haluaisin jotain 122cm käyttävälle tytölle :) saat vapaat kädet. Yhdellä arvalla lukiana ja facbookissa.

Pikku piltti kirjoitti...

Onnea vuosipäivästä! :D Haluaisin 120senttisen teepparin pojalle, jokin turtles-teema ois kova sana :)

Salla I kirjoitti...

Onnea blogille ja blogistille :)
Kahdella arvalla mukana, jaoin fb:ssa.
Jos arpaonni osuu kohdalle niin paita voisi olla kokoa 92/98 ja kissan kuva olisi kiva :)

Hanna kirjoitti...

Moips! Mukana,käväisen pian jakamassa facebookissakin, joten kahdella arvalla! :) Tyttöselle 122cm paitaa tavoittelen valitsemallasi applikoinnilla!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea vuotiaalle! Mukana kahdella arvalla :) Ja noin 90 cm koossa jotain kesäistä pojalle olisi toiveissa :) t. Mataleena N.

Pikku Lilli kirjoitti...

Uusi lukija ja blogisti osallistuu kahdella arvalla. Ja toiveissa pojalle 116cm paita. Ja se tärkein toive olisi bambi applikaatio, kun joulupukki ei löytänytkään hartaasti toivottua bambia, joten jos tätä kautta lykästäisi paremmin. Värillä ei väliä kunhan poika bambinsa saisi :)

Hanna kirjoitti...

Onnea-onnea! Osallistun arvontaan yhdellä arvalla. Toiveissa iloista paloautoa 104 cm koossa.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle! Yhdellä arvalla mukana ja paitatoiveena jotain kesäistä 1v tytölle.
T. Aidaliina

Anonyymi kirjoitti...

Pojalle toiveena paita. On tykästynyt sammakoihin niistä olisi mukava saada kuva jonka suuhun voisi vaikka piilottaa aarteita ja kielikin sieltä löytyis....
ehm

Anonyymi kirjoitti...

yhdellä arvalla mukana pojalle sammakko paita. siitä oli aiemmassa kommentissa enemmän, mutta lisään tämän että monellako arvalla. ehm

hula maja kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana :)
Toivepalkinto olisi arpaonnen suosiessa 110senttinen paita pojalle, väreistä käy ainakin sininen/turkoosi, vihreä/lime, keltainen, oranssi...! Joku kiva applikointi olisi piristävä!!! ;) Poika tykkää monenmoisista menopeleistä ja eläimistä yms!

maruska kirjoitti...

Linkitetty facebookissa.

Joko toi siili tai autokuvalla. Kolmevuotiaalle pojalle. Väriä voidaan sitten miettiä.

Namitassu kirjoitti...

Onnea blogille, löysin juuri sattumalta tuoteitasi Huuto.netissä ja ihastuin oitis. S-posti lähti jo tulemaan. ;)
Osallistun kahdella arvalla ja toivon 116cm koossa limen vihreää tähti paitaa, ja toisella arvalla laventelin väristä tähtipaitaa koossa 92cm. Muut yksityiskohdat jätän siun mielikuvituksen varaan. :)

tuula kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana ja toiveena 6-vuotiaallle pojalle joku Angry Birds aiheinen paita

Henna73 kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana ja toiveena olisi hevos-aiheinen t-paita teinille (koko 164/170 cm), jolla on pitkä selkä

Mervi kirjoitti...

Onnea Blogille ja aivan upeita käsitöitä!

Olisin iloinen jostain pirteästä kesäisestä t-paidasta joka sopisi sekä tytölle että pojalle. Taiteilija itse saa vapaat kädet :) Koko saisi olla 104-110

Ánne Malinen kirjoitti...

Osallistun arvontaan ja jos onni suosii, 104-110 cm paita pojalle ja voisi olla jokin kiva applikaatio, kaivuri, traktori tms. Rakastaa työkoneita!

Heidi K kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle blogille ja sen pitäjälle :). toiveena tyttömäinen t-paita 92...väri voi olla pinkki tai sininen tms.värillä ei ns. väliä kunhan vahvoja värejä :) aplikaatiokin voisi olla mukava, mutta sen saapi tekiä päättää, jos arpa onni suosii. Mukana kahdella arvalla, linkitin blogiini.

JohannaL kirjoitti...

Mukana yhdellä arvalla. Ja 134 kokoinen tytön paita olisi toiveissa jollain kivalla aplikoinnilla.

Niina kirjoitti...

Tietysti arvontaan mukaan ja onnittelut 1-vuotiaalle!
Meille toivotaan utelaista viliä, tytölle koko 92

Salla kirjoitti...

Paljon onnea! Olen usein käynyt kurkkimassa, ja nyt oli erinomainen syy liittyä lukijaksi :)

Täällä olisi 98/104 kokoisia paitoja käyttävä poika, jolle kaikki kulkuneuvot ja pirteät värit ovat POP!

Marianne S. kirjoitti...

Täällä on käyty vähän väliä ihastelemassa ihania kädentöitä. Onnittelut 1-vuotiaalle! :)
Yhdellä arvalla mukana ja pienelle pojalle koossa 68 toivottaisiin söpöä paitaa. Värimaailma sininen-turkoosi ja siihen sointuvat värit. Muuten ihan vapaat kädet kuvioinnin yms. suhteen :)

sanna.j kirjoitti...

Lukijana mukana yhdellä arvalla :)

Mikäli arpaonni suosii voisi melle tulla t-paita tytölle. Koko saisi olla 92. Tykätään kivoista väreistä ja kuvioista, mutta ei koko vaaleanpunaisesta. Applikaatio kuva olisi paidassa kiva ja se voisi olla vaikka siili tai kissa.

naurispelto kirjoitti...

Lukijana yhdellä arvalla mukana. Toiveissa pojalle iloisen kesäinen paita, mielellään raglanhihoilla ja miehustoista poikkeavalla sellaisella. Keltaista saisi olla ainakin. Aplikaatiokuva myös, aihetta en nyt äkkiseltään keksi.

Tytteli kirjoitti...

Onnittelut 1-vuotiaalle! yhdellä arvalla mukana ja joku oikein tyttömäinen, vaikka prinsessapaita koossa 110cm olisi toivomuksena täällä.

krippana kirjoitti...

Ihana blogi sinulla. Itse olen aloitteleva ompelija ja täällä blogissasi käyn silloin tällöin kurkkimassa.

Yhdella arvalla mukana ja toivomuksena Sly Cooper-konsolipeleistä tuttuja hahmoja koossa 134

Nunu kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle! Kahdella arvalla mukana! Jos onni suosii niin Buzz Lightyear-paitaa tytölle koossa 116.^_^

Manski kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana! :) Toiveissa olisi 98-senttinen paita, joka sopisi ensin pojalle ja sitten tytölle myöhemmin.. :) Väreinä esim. ruskea, vihreä, punainen.. Kuvana esim. joku eläin tai lentokone tms.. :)

Rva Kepponen kirjoitti...

Osallistun yhdella arvalla kiitos :)

Jos onni suosisi, niin kokoa 134/140 paita pojalle, jossa olisi applikoituna kameleontti tai vastaava lisko

Satu kirjoitti...

Mukana myöskin arvonnassa. Aina välillä vierailleena ja valitettavan vähän kommentoineena.

Toiveena tytölle sopivat värit ja koiran kuva. Meillä itsellä sileäkarvainen noutaja, mutta en ole varma, miten mustan koiran toteuttaminen onnistuisi.

Henna kirjoitti...

Ihana arvonta. Kahdella arvalla mukana. :-)

Toiveena paita pojalle 134/140cm, jossa voisi olla lisko, lego, leijona tai jokin kissaeläin. Kaikki värit käyvät, tosin vaaleanpunainen ja pinkki ovat hieman boikotissa hänellä. ;-)

Piijuli kirjoitti...

Mä luulin osallistuneeni mutten kuitenkaan.. Kahdella arvalla mukaan..

Pojalle 98 koossa mut en osaa vielä sanoa et mikä olis väri ja malli..

Ninnu kirjoitti...

Mukana ollaan! Meidän ekaluokkalaisen pojanvesseli rakastaa autoja joten luonnollisesti toiveena olisi paita auton kuvalla 134-kokoisena :)

Nuksu kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana, toiveissa 164cm kokoinen paita. Jätän kaikki vapaudet sinulle, mikäli arpa onni osuu kohdalle :)

hmmm kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle!

Tykkään facebookissa ja jaan facebookissa, joten kahdella arvalla mukaan.

Sopiva palkinto pojalle olisi raikkaanvärinen, 116-senttinen ja jonkun otuksen kuvalla varustettu.

Megabass kirjoitti...

2 arvalla mennään :)

Pienelle 4 Vuotiaalle tytölle olisi kiva saada paita, en nytten tiedä minkä kokoinen hän nytten on.
Jonkinlainen Scifi teemainen olisi kyllä hieno, mutta tietenkin prinsessa tyyppinen olisi kiva :)

zeepra kirjoitti...

2 arpaa.

ja tytölle noin 100cm

maruska kirjoitti...

Pojalle noin 114cm

jaion myös facebookissa:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...