perjantai 19. lokakuuta 2012

Smurffi -hupparit


Pojat tykkäävät smurffeista, kuten äitikin pienenä (ja vieläkin!). 80-luvun alussa ei ollut televisiossa montaa kanavaa, eikä samanlaista tulvaa piirrettyjä kuin nykyään. Silloin minä katselin muistaakseni aina vain smurffeja ja mukavaa on, että samat smurffit seikkailevät töllössä vieläkin.

Löysin smurffijerseyn Ixatista ja tiesin heti, että siitä tulee hupparit. Hieman liian ohutta hupparitrikooksi, mutta suunnitelmaa en muuttanut. Kaavana Ottebre 4/12 Funny fox, josta koot 104cm ja 128cm koot aikalailla sopivat 100- ja 120-senttisille. Vetoketjut kirpputorilta ja resorit Myllymuksuilta.

Pienemmästä jätin hupun pois ja ompelin kauluksen hupun alareunan mittaisella kaitaleella.


Peitetikkikone toimi tällä kertaa kuin unelma ja tikkauksista tuli siistit.


Isomman huppu vuoritettu Eurokankaan trikoolla, joka on ihan liian kirkasta turkoosia smurffeihin verrattuna ja musta olisi sittenkin ollut kivempi, mutta menkööt!


Vetoketjuja kiinnittäessä ohut trikoo tuotti päänvaivaa ja ratkoja oli kovassa käytössä. Muutama kurttu jäi, kun en jaksanut enää neljättä kertaa purkaa. Onneksi kuviollinen trikoo antaa aika paljon anteeksi, eikä tuota valmiissa huomaa (seli seli...)


Hieman tässäkin oiottu, ei alavaraa eikä trikookanttia hupun ja takakappaleen välissä. Eihän ne sieltä päällä ollessa mihinkään näy (seli seli taas...)

 
Hieman pelkäsin, että vihreäpohjainen trikoo ei olisi esikoisen mieleen, mutta hyvin kelpasi!Mukavaa viikonloppua kaikille!!


6 kommenttia:

Miina. kirjoitti...

Aivan ihana kangas ja tosi kivat hupparit! :D

Mun Tekemä kirjoitti...

Hurjan hienot hupparit!

Nuksu kirjoitti...

Kivannäköset! Sulla on aina tämmösiä kivoja kankaita, ku jaksat ettiä ixatista ja muualta, itse tulee ihan liian usein tyydyttyä ek:n ja muiden suomalaisten valikoimiin :)

Tanja K kirjoitti...

Meillä ekaluokkalainen ilahtuisi myöskin kovasti smurffikankaasta ja tuohan se muistoja itsellekin.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat hupparit ja kankaat! Ootko törmännyt smurffikankaisiin viime aikoina? Tahtois kans saada!

Taikku kirjoitti...

Hei!

Anteeksi ihan hirmuisen myöhäinen vastaus!

Kiitos, kovasti tykätyt ja pidetyt hupparit ovat olleet. Vastaavanlaiseen trikooseen en ole enää missään törmännyt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...