perjantai 9. syyskuuta 2011

Sisätäyttövaippoja Aku Ankka- kankaasta

Ompelin kierrätetystä Aku Ankka- puuvillakankaasta kasan  sisätäyttövaipppoja.   Kaava on oma, takaa korkea malli ja haarasta suht kapea ja hyvin istuva. Vaippojen sisäpinta uutta pehmoista babyfleeceä ja kiinniommeltuna tiiman muotoisena imuna yksi kerros froteeta ja flanellia. Tarrana musta velcro. Täyttöaukon kautta näihin saa laitettua lisää imua esim. yökäyttöä varten, päivällä toimii kuoren kanssa lyhellä vaihtovälillä ihan näinkin.
Uusille lukjoille tervetuloa!!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

Handmade by Katri kirjoitti...

Ihania Aku Ankka vaippoja. Mullaki on tullut tehtyä aika paljon vaippoja. Lähinnä PUL- kankaasta olen tehnyt sisätaskuja. Olen myös kutonut hahtuvasta villapöksyjä. Tuosta kankaasta tuli mieleen, että mulla taitaa olla aika vastaavaa keltaisena. Anopilta oon joskus saanut lakanoita.

Riitta Sinikka kirjoitti...

Hauskoja vaippapöksyjä! Hyvää viikonloppua!!

Pilvi kirjoitti...

Kivoja perusvaippoja! Tuli ihan nostalginen olo: tuollaisia itsekin ompelin aikoinaan jos minkälaisella kuosilla ja se oli hauskaa. Nykyään vaippaompelut on vähän tylsiä, sillä meillä on tarvittu lähinnä uusia taskuja ja PUL on ikävää käsiteltävää. Ja on siinä sitäkin että kolmannen kohdalla vaipat on olleet 'vain vaippoja', joten kuosi-ilottelulle ei enää jää sijaa niin kuin ennen. :/

Anonyymi kirjoitti...

Yksi tämmöinen akuvaippa on meille kantautunut, kiitos. Ihana on!:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...