torstai 16. helmikuuta 2012

Hello Kitty -setti


Kummitytölle syntymäpäivälahjaksi HELLO KITTY -setti, jolla samalla osallistun ensimmäistä kertaa Facebookin Ompeluelämää-ryhmän haasteeseen, joka tällä viikolla oli asukokonaisuus. Sattui sopivasti, kun suunnittelu oli jo tehty ja lauantaiksi piti saada valmiiksi.
 Paita omalla kaavalla kokona 134cm. Vaaleanpunainen trikoo Eurokankaasta ja ruskea interlock Myllymuksuilta. Applikoinnit velouria ja trikoota. Hihojen kanttauksia kaksoisneulalla tikatessa kävi vähän köpelösti, kun tikin pituus lipsasti liian lyhyeksi. Lopputulos rumasti aaltoilevat hihansuut. Vihaan purkamista ja tiesin, että pesussa nuo asettuisivat. Hieman tylsää antaa lahjaksi rumasti viimeisteltyä vaatetta ja niinpä keksin kokeilla höyryttämistä. Höyrysilitysrauta self steam -asennolle ja hihat alle höyryä imememään. Toimii!! Vetäytyivät aika nätisti taas kasaan ja ensimmäinen pesu hoitaa loput. Ja parasta kaikessa, minä säästyin purkamisoperaatiolta :-)

Farkut kierrätetyistä materiaaleista, paitsi resori ja applikoinnit uutta. Taskun ylle oli ensin tarkoitus laittaa samaa farkkua, mutta jotenkin käteen tarttui keltaista lakanakangasta. Keltainen ja pinkki sopiikin hyvin yhteen - tuli kivan raikas kokonaisuus. 

Koko noin 130cm ja kaava muokattu Ottebren Saimista. Kavennettu, madallettu ja tehty sivusaumalliseksi. Näistä tuli tosi kapeat, kun 36-kokoiset naisten farkut meni aika tarkalle tähän kokoon. Näitä täytyy tehdä omille pojillekin, kunhan löytyy lisää pehmoiseksi kulunutta farkkua...

Asun piristykseksi vielä pinkki kuolallina (6-vuotias sellaista tuskin enää tarvitsee eli täytyy varmaan kutsua huiviksi!)


Uudet lukijat toivottelen tervetulleeksi - toivottavasti viihdytte!!


8 kommenttia:

Mun Tekemä kirjoitti...

Aivan ihana setti!

Hanna kirjoitti...

Tosi kiva setti kyllä! Ja farkuista tykkään erityisesti!!! :)

Alexandra kirjoitti...

Beautiful.

Lg
Alexandra

Mieli kirjoitti...

Ihana ja pirteä! :)

Satu kirjoitti...

On kyllä pirteä setti! Taidokkaasti tehty :)

Aatsipoppaa kirjoitti...

Tosi ihana setti. Ja taidokkaat applikoinnit. :)

Sani kirjoitti...

Voi herkku mikä setti!!! :)

onnekas kirjoitti...

Upea asukokonaisuus ja tosi hyvät värit olet osannut yhdistää settiin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...