maanantai 3. syyskuuta 2012

Myyräsetti vauvalle
Tämä lahjaompeluksina muutama viikko sitten valmistunut setti on unohtunut kokonaan postaamatta!

Myyrä samalla kuvalla kuin aiemmin valmistunut t-paita. Laiskana en jaksanut lähteä uutta kuvaa etsimään ja piirtämään, kivasti sopii Myyrä ilmapalloineen syksyynkin väriä antamaan. 

Pilvitrikoo Myllymuksuilta ja velour Royal-tuotteelta, resorin ostopaikkaa en enää muista, mutta tosi hyvin sattui väri velourin kanssa yhteen. Applikointiin velourit taas kaivettu pohjattomasta tilkkulaatikosta, jonka sisältö vain tuntuu kasvavan, vaikka sitä miten usein yrittäisi käyttää. (En raaski heittää pieniäkään kangaspaloja roskiin!). Koko tässä setissä 68cm ja kaavat omat.

Tilauksesta en näitä tunnettuja ja kopiosuojattuja hahmoja applikoi!


Näitä pikkuruisia ompeluksia tehdessä harmittelen aina sitä, että silloin kun omat pojat olivat ihan pieniä, niin ompelin heille tosi vähän vaatetta. Silloin en osannut applikointien tekemisestä haaveillakaan. Nyt, kun tuo taito olisi harjoiteltu, ei aikaa enää juurikaan ole. Tai olisi, mutta kun päivät työkseen ompelee, niin vapaa-ajan mieluiten viettää pois ompelukoneen ääreltä. Harmittaa, mutta kaikkeen ei voi revetä! Muutama toive pojilla taas pitkästä aikaa on, ne täytyy pian toteuttaa...


5 kommenttia:

kewa kirjoitti...

Onpa siisti!!!

Mieli kirjoitti...

Todella suloinen setti! :)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Tosi tosi suloinen setti!

Nuksu kirjoitti...

Voi kuinka suloinen! :)

Anne kirjoitti...

Ihana! Myyrä on tosi kiva hahmo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...