tiistai 31. toukokuuta 2011

Meille muutti Myyrä...

Pojat saivat toivoa t-paitoihin kuvat ja hahmot, jotka valitsivat ovat Myyrä ja Utelias Vili. Näitä en vielä ollutkaan applikoinut, joten ihan mukava tehtävä :-)

Iki-ihana  M Y Y R Ä  syntyi velourista applikoimalla.
Trikookankaat Eurokangas ja Sampsukka. Meinasin ensin tehdä resorin turkoosista, mutta olisi tullut liian tavallisen tylsä, joten Myyrän nenästä pomppasi punainen väri resoriin. Tuli mielestäni ihanan raikas! Koko on reilu, mutta meneepähän koko kesän ja ehkä vielä seuraavanakin. Pesettekö kankaat ennen ompelua? Minä olen tosi laiska siinä hommassa ja saattaapa tämäkin t-paita hieman pesussa kutistua... Applikaatioon en ole ihan tyytyväinen, mutta poika tykkää ja paita läpäisi tarkan tutkimisen ja sai hyväksynnän!
Vili-paita vielä viimeistelyä vaille valmis, postailen sen huomenna...

3 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Tosi kiva myyrä paita, itsekin olen laiska pesemään kankaita, mutta nyt olen vähän kunnostautunut sen suhteen.

Hanna kirjoitti...

Mä kanssa luistan tosi paljon kankaitten pesusta...lisäksi ainakin juhlavaatteiden kohdalla pesemätön on uudemman oloinen selvästi kuin pesty...

Voi vitsit kun mä tykkään noista aplikoiduista vaatteista, mutta itsellä ei oikein tahdo kärsivällisyys riittää niiden tekoon ja lisäksi mä saan niistä jotenkin tulemaan aina kovin tönkköjä...

Jonna kirjoitti...

ihana pusero! minullakin odottelee tuolla myyrän osaset leikattuna ja eka kerta myös mulle tuo myyrän aplikointi jahka saan aikaseksi :) Niin ja kiitokset vielä arpajais-palkinnosta, paketti odotteli täällä kun tytön kanssa kotiuduttiin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...