keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Rekka-auto ajelee paidassa
REKKAPAITA  koko 104cm. Kaava on oma sama tuttu, jolla lähes kaikki paidat ompelen. Kankaat Myllymuksuilta ja applikoinnin velourit tilkkulaatikosta. Applikointiin inspiraatio ihanan Maitotyttö-blogin Millan tekemästä rekkapaidasta.

Nuo rekan kyljen raidat eivät kuuluneet alkuperäiseen suunnitelmaan. Kuva näytti kuitenkin valmiina siltä, että jotain puuttuu ja siitä idea raitoihin. Kaula-aukon resorin sävy on tosi lähellä limen värisiä vauhtiraitoja ja raikastaa mielestäni kokonaisuutta. Tuntuu, että juuri resoreita valitessa on vaikea päättää sopivaa värisävyä. Tähänkin paitaan mietin myös ruskeaa, vaaleampaa limeä ja kahta eri turkoosia.

Onko teillä tapana valita resorin tai kanttauksen väri jo paitaa suunnitellessa/kankaita leikatessa??

Minä en mitenkään pysty tekemään valintaa alkuvaiheessa tai jos sen teen, valinta menee yleensä uusiksi. Siksipä nykyään unohdan koko resorin/kanttauksen alkuvaiheessa ja alan miettiä sitä vasta sitten, kun paita muuten valmis.

7 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Onpa hieno jälleen, olet taitava! Ite valitsen resorit myös vasta siinä vaiheessa kun niitä tarvitaan! :)

Milla kirjoitti...

Hieno tuli! :) Minäkin mieluiten valkkaan resorit vasta viimetingassa... :)

Nunu kirjoitti...

Hieno rekka ja ihania myös edellisten postausten jutut. Piggy possut (kuten meidän tyttökööri ko otuksia kutsuu) lintuineen on aivan mahtavia!

kewa kirjoitti...

Komea paita!!! Minä laiskana valitsen värin sen mukaan minkäväriset langat ovat peitetikkarissa (nolo...)

minakaa kirjoitti...

Jollaintapaa aina on visio heti mikä resori sopii paitaan. Tietenkin riippuu siitäkin mitä resoria on kaapissa :)

HIENO PAITA

Tiina kirjoitti...

Upeasti kolmiulotteinen rekka! Minä käytän niin harvoin resoreita, ettei niitä juuri varastossa ole ja jos on, valitsen kankaan ennemmin sen mukaan, mitä resoria sattuu olemaan. :) Toki jos tekee aplikaatioita (itse en ole niiden tekemisestä kovasti innostunut), on helpompi yhdistää vähän mitä resoria tahansa, jos se väri toistuu jossain kohtaa kuvassa. Tässäkin paidassa rekan raidat tukevat kivasti resoria!

Mia kirjoitti...

Aivan mahtava paita! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...