keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Kolmet hahtuvahousutKolmet täysin eri tyyliset hahtuvahousut, kaikki kokoa L.
Neulottu pyöröpuikoilla Pirtin kehräämön kaksisäikeisestä hahtuvasta. Nyörit 7 veikkaa. 

AUTO -hahtuvien kuva neulahuovutettu ja ääriviivat ommeltu kampalangalla.


Näitä maisemia on tänä kesänä ollut ikävä!
HAWAII -hahtuvat syntyivät pitkän pähkäilyn jälkeen. Yleensä minulla on jonkinlainen mielikuva neulahuovutuskuvasta housuja neuloessa tai viimeistään niiden valmistuttua, mutta nämä lojuivat pitkään inspiraatiota odotella. Mustaa ääriviiva-lohikäärmettä ihan ensiksi mietin ja sen jälkeen vaikka mitä, mutta mikään kuva ei tuntunut sopivalta. Tämä sitten jostakin mieleen pälkähti ja tosi tyytyväinen olen lopputulokseen!


 Testasin toimisiko KUKKASET -hahtuvahousut kokonaan 2 oikein, 2 nurin -neuloksella ja hyvin näyttäisi toimivan noinkin. Ovat käytössä varmasti ainakin aluksi napakammat kuin sileäksi neulotut. Koristeeksi kaksi hahtuvalangasta virkattua kukkaa, joihin ei mitään ohjetta ollut, vaan muodostuivat ihan kokeillessa.


Tuleeko teillä muilla blogisteilla kommentteihin kummallisia mainoslinkkejä? 
Minulle tulee silloin tällöin pitkät rimpsut englanninkielisiä linkkejä kaikki putkeen kirjoitettuina. Viime viikolla tuli ensimmäinen venäjänkielinen. Onneksi noita ei ihan riesaksi asti ole, mutta silti täytyy pitää kommenttien valvontaa päällä, että saa heiteltyä roskapostiin!


2 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Ihania villiksiä! :) Tuo palmukuva sopii täydellisesti housujen väreihin!

Ida kirjoitti...

Vautsi, tosi kiva kuva noissa keskimmäisissä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...