maanantai 28. maaliskuuta 2011

Tervetuloa!

Olen reilu kolmekymppinen tekstiiliartesaani, joka aikoo nyt toteuttaa haaveensa käsityöammatista. Aloitan tämän blogin, jossa voit seurata matkaani yrittäjäksi.

Kahden pienen pojan (-06 ja -08) äitinä olen innostunut värikkäistä, yksilöllisistä ja laadukkaista lastenvaatteista ja kestovaipoista. Kierrätys on myös lähellä sydäntä ja pyrin käyttämään ompeluksissa myös mahdollisuuksien mukaan kierrätettyjä kankaita, koska vanhastakin saa kivan näköistä uutta. 

Olen aina ommellut ja neulonut harrastuksena paljon, mutta en ole tehnyt päivääkään oman alani töitä. Nyt hoitovapaalla ollessani minula on ollut aikaa miettiä, mitä haluan tulevaisuudessa tehdä ja liikeideaakin on tullut paljon päässä pyöriteltyä. Nyt olen päättänyt uskaltaa aloittaa yrittäjänä ja toivon saavani tästä todella ammatin itselleni. Se, mitä kaikkea alan ommella, on vielä hieman avoinna ja kysyntähän se sitten loppupelissä määrää, mitä alan tekemään. Tarkoituksena on tehdä kestovaippoja, kestositeitä, lasten vaatteita (lähinnä paitoja, pipoja ja muita asusteita) ja ainakin hahtuvavillavaippahousuja haluan neuloa. Alan pikkuhiljaa valmistaa varastoon omia tuotteitani, vaikka varsinaisesti yritys on tarkoitus pistää pystyyn syksymmällä. Vielä mennään lasten ehdoilla ja äiti ompelee, kun ehtii...

Tervetuloa lukijakseni ja kommentteja sekä kaikenlaisia ideoita/toiveita tulevista tuotteista otan ilomielin vastaan!!

1 kommentti:

Texu kirjoitti...

Ihania käsitöitä! Itsekkin olen suunnitellut oman yrityksen perustamista mutten ole ainakaan vielä uskaltanut aloittaa, katsotaan jospa sitä joskus rohkeutta tulisi niin paljon. Onnea tulevalle yritykselle!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...