maanantai 2. toukokuuta 2011

Pupu -hahtuvahousut

Pirtin kehräämön langoista neulotut hahtuvavillavaippahousut (hui, mikä sana!). Nyöri Novitan 7 veljestä -lankaa. Näitä tein kaksin kappalein; koot M ja L. Eteen ja taakse neulahuovutuskuvaan pääsi pinkki pupunen höröhampaineen ja pörröhäntineen.
6 kommenttia:

Laura kirjoitti...

ihanat villikset! meilläkin olisi syksyllä tarkoitus kokeilla villistelyä uudestaan, ensikokeilulla en siitä kovin lämmennyt. mutta kai ne aiva toimivia ovat :D teetkö noita muuten myyntiin vai iha omaan käyttöön? itselläni kyllä puikot kestävät kädessä, mutta tuo neulahuovutus onkin ihan toinen juttu...

Taikku kirjoitti...

Hei! En ole vielä näitä myyntiin tehnyt, mutta kyllähän sekin onnistuisi! Olen ihan hurahtanut näihin hahtuviin ja voisin vaan neuloa, neuloa, neuloa... :-D

Neulahuovutusta kannattaa kokeilla, se ei ole olleenkaan niin vaikeaa, mitä voisi kuvitella. Voisin yrittää väsäillä ohjeet seuraavia housuja piikitellessä.

Laura kirjoitti...

oi, olisipa ihana saada jotain ohjetta :)olen kahteen hattuun neulahuovuttanut ne korvansisukset, vai mitkä lie. villiksiin kuvittelisin sen olevan haastavampaa, joten ohje olisi tervetullut :) (ja sitten kun onnistun pilaamaan ne ohjeesta huolimatta, niin ostan sinulta jotkut iiihanat :D).

ZWERGENSCHÖN kirjoitti...

I LOOOOOOOVE IT...your sweet little things...you *lol* :-)))
much love
silke

Laura kirjoitti...

millä ohjeella muuten neulot nämä? näyttää niin mukava mallisilta, että voisin kokeilla. toki jos resepti on oma, etkä halua paljastaa, niin ymmärrän :) tai osaatko vinkata mistä tämän tyyppinenohje löytyisi?

Taikku kirjoitti...

Mun ohje on oma -muokattu Ruskovillan ohjevihkosesta (malli 1) pyöröpuikoille sopivaksi lisäilemällä ja vähentämällä silmukoita useissa kohdissa. Mutta googlettamalla varmasti löytyy ohje tuohon malliin tasona neulottuna. On ihan toimiva ohje, minä vaan neulon mieluiten pyöröpuikoilla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...