torstai 1. joulukuuta 2011

Finn Mcmissile -paita
Esikoisella oli tällä viikolla nimipäivä ja ompelin lahjaksi haaveilemansa Finn Mcmissile -paidan. Alunperin tämän piti mennä pukinkonttiin, mutten malttanut olla antamatta jo nyt. Tuli aika onnelliseksi tuo pieni mies, kun tämän näki! Oli kyllä arvannut etukäteen saavansa Finn-paidan, kun jäin kiinni kuvien tulostamisesta. "Äiti, sä huijaat!" oli kommentti, kun yritin selitellä, että tässä vain värityskuvia tulostelen...

Kaava oma ja koko noin 122cm. Ihana pehmeä raitatrikoo löytyi Eurokankaan palalaarista ja vaaleansininen velour samasta putiikista. Ohjuksen ompelin irtonaiseksi ja Kam-nepillä sen voi kiinnittää haluamaansa kohtaan. Hieman mietyttää, että mahtaako tuo pysyä tallessa edes ensimmäiseen pesuun asti ;-)

Olen ihan innoissani, kun saan viimein uudet koneet! Tai teollisuussaumurin ostin käytettynä, mutta ompelukoneen tilasin uutena. Päädyin Bernina 215 -malliin. Toivottavasti on hintansa veroinen! Onko kenelläkään tästä mallista kokemuksia? Taitaa olla aika samanlainen kuin 210, jota ei enää valmisteta. Paininjalan puristuksen säätö tuosta puuttui, mutta halusin laadukkaan peruskoneen ja Berninoista olen niin paljon hyvää kuullut. En tiedä osaanko puristuksen säätöä kaivatakaan, kun sitä ei vanhassakaan ompelukoneessa ollut.

Mutta kuulisin mielelläni plussia/miinuksia?!

6 kommenttia:

Maisku kirjoitti...

Tosi hieno, en yhtään ihmettele jos pikkumies on tullut onnelliseksi saatuaan tämän paidan:)

kewa kirjoitti...

Ihana paita!!!Minulla oli Bernina 210 ja en tykännyt. En oikein osa sanoa mikä siinä oli...Ylihintainen ominaisuuksien nähden,ja hirveän 'nirso' lankojen ja kankaiden suhteen. toivottavasti on Sinulla parempia kokemuksia!

Mun Tekemä kirjoitti...

Todella hieno paita! Kyllä poika oli varmaan onnesta soikeena!

Nunu kirjoitti...

Upea paita ja todella kiva idea tuo irroitettava ohjus. Varmasti pikkumiehelle mieleinen!

Hanna kirjoitti...

Aivan huippu paita!!

Scrapidea kirjoitti...

Oh, this shirt looks so cool! I love it :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...