keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Ihanat Ikasyrin salaiset paketit


Minäkin innostuin ensimmäistä kertaa näitä tilaamaan ja otin sitten heti kerralla kolme pakettia. Eilen hain paketit postista ja ihan mukava yllätys sisältö oli ja kankaita ihan huikea määrä (kuvissa vain yksi per kuosi, aika paljon samoja oli eri paketeissa). Tyytyväinen olen ja käyttöön tulevat kaikki, joko ompelen omille mukeloille tai myyntiin. Ainoastaan Peukaloliisa-trikoota en olisi lisää toivonut. Kesästä asti nimittäin kaapissa ollut sitä metrin pätkä inspiraatiota odottamassa. Nyt tuli sitten kolmisen metriä lisää :-DD. Täytyy varmaan oikeasti ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä siitä jotain!

trikootvelourit (päällä palat pul-kangasta ja resoria)Hieman sormia syyhyttäisi jo päästä kankaita työstämään, mutta ilmoittaudun peruutuspaikalle myymään tuotteitani tulevaksi lauantaiksi tänne ja koska tuli vähän yllättäen tuo juttu, niin nyt on urakalla ommeltava lisää ainakin erilaisia pipoja myyntiin. Muutaman tilauspipon ehdin eilen valmistamaan, mutta muuten loppuviikko menee markkinatunnelmissa. Uusia pörröisiä pipoja tarkoitus ommella vino pino. Vähän jänskättää tuo myyntitilaisuus, koska en ole sellaisissa vielä käynyt!
Uusille lukijoille sydämellisesti tervetuloa!! <3

5 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Onko tuo sydänvelouri ihan kunnon punaista vai semmoista oranssiin taittavaa, näyttää kuvassa ihanalta, mutta tuo Ikasyrin kuva on ihan eri näköinen ja on siksi jäänyt tilaamatta.

minakaa kirjoitti...

Ihania kankaita:) Onnea myyjäisiin!! Olen myös kerran tilannut salaisen paketin ja tyytyväinen olin silloin.

Taikku kirjoitti...

Ihan joulunpunaista tuo sydänvelour on :-)

Niina kirjoitti...

Oi, täytyy heti tilata.

Ida kirjoitti...

Ihania kankaita olet saanut :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...