maanantai 27. helmikuuta 2012

Qnutun tarjous voimassa vielä muutaman päivän!

Tämän kuun loppuun asti aikaa hyödyntää Qnutun tarjous.
Qnuttu antaa  -15€ alennusta haalareista ja takeista. Tarjous koskee kaikkien merkkien välikausihaalareita ja -takkeja.

Alennuksen saat valitsemalla maksutavaksi ennakkolasku ja  lisätietoihin TAIKUTTI.Eurokankaaseen oli tullut aivan ihanan laatuista napakkaa puuvilla/elastaanitrikoota ja värit olivat kivan raikkaita. Limeä vielä jäin miettimään, mutta täytyy sitäkin vielä käydä hakemassa (ja ehkä keltaistakin). Hintakaan ei päätä huimaa: 7,90€/metri!!


Tukholman kangaskaupoissa käyneet: onko vierailemisen arvoisia kauppoja, joissa ehtisi risteilyn maissaoloaikana piipahtaa?? Lähinnä kivoja trikoo- ja peruspuuvillakankaita olisin vailla!7 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Kiitos vinkeistä! Mukavaa maanantaita!

Hanna kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Ja pitääpä käydä ek:ssa katsomassa. Ollut mulla boikotissa koko firma, kun kankaat niin kalliita ja resoritkin ihan mitä sattuu laatua monesti.. Oliko raitoja tällä hintaa? :)

Taikku kirjoitti...

Ei ollut raitoja:-( , vain nuita uusia yksivärisiä kahta eri laatua. Minäkin yleensä shoppailen vain ek:n palalaareilla tai fleeceä, jossa on myös hinta-laatusuhde kohdillaan!

Pirkko kirjoitti...

Ohlsson's on ainakin kiva, ihan lähellä keskustan kauppoja jos niissä meinaa pyöriä. Panduro hobby on askartelijan taivas, mutta siellä on myös puuvillakankaita. Söderissä on vielä tygverket. Googlaamalla katuosoitteet ja kulkuohjeet :)

Hanna kirjoitti...

Moi vielä! Mä haeskelin paikkaa mistä tilata saumurilankoja ja google vinkkas sun postaukseen kesältä! :) Onko noi sun tilaamat olleet hyvälaatuisia? Pitää mennä kans ostoksille, jos noin edullisia ovat! :)

Taikku kirjoitti...

Kiitos Pirkko, Ohlssons onkin ihan uusi tuttavuus, täytyy piipahtaa siellä ainakin.

Hanna, nuo langat ovat olleet tosi hyvälaatuista ja samaa vahvuutta, mitä Suomessa myytävät. Joulun tienoilla olisin itse tilannut lankoja lisää, mutta ainakaan silloin tuolla myyjällä ei ollut saumurilankoja myynnissä!

Ida kirjoitti...

Blogissani on sinulle tunnustus :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...