torstai 4. lokakuuta 2012

Katti kaiken tietää
Tilasin tämän kankaan tietämättä, että kissa on piirretyn hahmo. Esikoinen hihkaisi heti trikoon nähdessään, että on nähnyt sen telkkarissa. Nimeä ei muistanut, mutta tarhakaverin avustuksella löytyi nimi Katti kaiken tietää!

Trikoo tilattu Ixatista, jonka palvelua voi vain ylistää. Viidessä päivässä kankaat perillä ja laatu kaikissa taas kerran loistava (tilasin viittä eri trikoota)! Eikä hintakaan paha.

Ostin ensimmäisen Ottobre-lehdeni (4/2012), kun halusin käyttää kattitrikoon Be careful out there- huppariin, jota olen ihaillut monessa blogissa. Monta muutakin kivaa kaavaa lehdestä löytyi, joten omat pojat saavat muutakin vaatetta.

Peitetikkikoneen nauhankääntäjä ei ollut taaskaan yhteistyöhaluinen ja kaksi kertaa hupun reunuksen purettuani luovutin ja ompelin ompelukoneella ja kaksoisneulalla, jota en uskonut enää ikinä tarvitsevani! Koristetikkaukset helmaan ja hiharesoreihin peittari sentään suostui ompelemaan ilman hyppytikkejä. 
Lopputulos muuten siisti, mutta vetoketjun alareunan kanttaukset onnistuin ompelemaan vinoon. Onneksi ei ole yhtään huomiota herättävän värinen tuo punainen! Hupparin päällä ollessa ei niin näy tuo moka, jota en enää jaksanut lähteä korjailemaan.


 Hupun vuori Kestovaippakaupan tähtitrikoota.


 Paras kiitos ompelutyöstä on onnellinen lapsi <37 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Tosi kiva huppari! :)

Tiitu kirjoitti...

Tämä hupparimalli näyttää tosi kivalle. Ehkä täytyy ommella ja kokeilla, mitä meidän "mekkotyttö" tuumaa, tämän kanssahan voisi käyttää sitten hametta ;)

Hanna kirjoitti...

Hyvännäköinen!

kewa kirjoitti...

Hieno ja siiti!!!

Manda kirjoitti...

Mainio kangas ja hieno huppari tuli. :) Mieli tekisi kokeilla samaa kaavaa, mutta juuri tuo ketoketjun alaosa arveluttaa, saisinko sitä millään siististi ommeltua.

Taikku kirjoitti...

Kiitos! Vetoketjun alaosa olikin ainut vaikea juttu tässä, ehkäpä toisella kerralla minäkin onnistun!

hanna-naa kirjoitti...

Hieno tämä sinun versio tästä kaavasta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...