maanantai 10. joulukuuta 2012

BlogitaukoTaikutti -blogi jää toistaiseksi tauolle! 

Asiaa olen miettinyt ja tuumaillut jo usean kuukauden ajan. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että takki on blogin suhteen tyhjä. Siksi tauko on paikallaan. Saatan vielä palata, tai sitten en, aika näyttää... Omille lapsille en enää juurikaan ehdi ommella ja kun työkseni ompelen, niin vapaa-aikana ei ensimmäisenä ompelukoneen ääreen halua! Lähinnä pipoja päivitän facebook-sivuille ja tuplapostauksien tekeminen tänne ei tunnu järkevältä ajankäytön kannalta. Blogin pitäminen on alkanut tuntua myöskin työltä ja jollain tapaa velvollisuudelta. Myöskin alkuajan innostus on kateissa. Lähes kaksi vuotta blogimaailmassa ovat kuitenkin olleet hauskat ja mielenkiintoiset. Tämä on aivan ihana yhteisö!

Haluan kiittää kaikkia lukijoita ja satunnaisia vierailijoita! Kiitos myös lukuisista, mieltä ilahduttaneista kommenteista!!

MUKAVAA JOULUA JA HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2013!!
3 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Blogi on harrastus, joten työltä se ei saa tuntua, harmi kuitenkin, ompeluksiasi on ollut mukava ihastella. Ehkä joskus uudestaan, uudella innolla!
Mukavaa joulua ja uutta vuotta! :)

Nunu kirjoitti...

Kiitos tähänastisesta! Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka intokärpänen vielä joskus puraisee.:) hyvää joulunodotusta ja onnea uudelle vuodelle ja niille uusille kujeille!

Tiina kirjoitti...

Tuttuja mietteitä. Toivottavasti joskus palaat vielä uudella innolla!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...