perjantai 9. marraskuuta 2018

Riddari vol 2


 


 Neuloin Riddarin miehelle isänpäivälahjaksi. Yllätyslahja tämä ei ole, koska itse valitsi värit, enkä ihan salaa neulonutkaan. Nähnyt ei valmiina vielä ole, joten pakettiin tämän käärin.

Rakastuin Istexin Lettlópi -lankaan neuloessani ensimmäistä Riddariani
 ja voisin edelleen neuloa aina vain tällä langalla. Ihanan rouheaa ja epätasaisen vahvuista, mikä minusta sopii täydellisesti tämän tyyliseen neuleeseen.

Ohje kirjasta Islantilaisia neuleita. Koko S ja ohjeesta poiketen kauluksen resori pohjavärillä. Puikot 3,5 ja 4,5. 

Viimeistelykastelun ohessa huovutin kevyesti käsillä pyöritellen neuleen sisäpuolen. Hieman tasoitti pinnan pörröisyyttä ja ei ehkä ole ihan niin kutittava.
 


 

5 kommenttia:

Maiju / Lempipäiväni tänään kirjoitti...

Voi luoja että on herkut värit tässäkin Riddarissa! <3

Unknown kirjoitti...

Ooh miten kaunis! Täydelliset värit! Mistä hankit tämän ohjeet? Kuva on niin tarkka että erotan kyllä kuvion silmukat mutta kaarrokkeen kavennukset ei onnistu ilman tarkkaa ohjetta.

Taikku kirjoitti...

Kiitos ❤ Ohje on Islantilaisia neuleita -kirjasta, jossa on monta muutakin toteuttamisen arvoista ohjetta. Kirja oli ainakin ennen joulua tarjouksessa noin 15€ hintaan Alibris -verkkokaupasta. Linkki löytyy blogin yläosasta tai googlaamallakin

moikkuuu kirjoitti...

Mitä värikoodeja käytetty? En bongaa mainitsemaasi linkkiä.

Taikku kirjoitti...

Hei! Mustan ja luonnonvalkoinen lisäksi värit tässä havrebeige (11419) ja mantelinruskea (11420). Adlibriksen linkki oli kadonnut, nyt löytyy taas blogin internet -version yläosasta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...