keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Ompeluhuoneen uudistus


Laitan vain yhden ennen-kuvan työhuoneesta. Siellä oli kamala kaaos! Kankaat vierasvuoteen (joka nyt vaihtui sohvaksi) päällä sikinsokin puolivalmiiden ompelusten kanssa. Pöytiä oli yksi, johon mahtui vain koneet ja eniten käyttämäni langat. Leikkasin siis kankaat lattialla tai keittiön pöydällä. Nyt tilaa on ruhtinaallisesti ja huone viihtyisä, vai mitä?

Uutta on Ikeasta ostettu taso ja korihyllyt muovilaatikoineen. Jalat siirtyivät vanhasta pöydästä ja sopivat korkeudeltaan tosi hyvin. Kaikki kankaat on nyt siististi lajiteltuina laatikoissaan ja langatkin uusissa koreissa paremmassa järjestyksessä. Pöytä ja kulmapöytä siirtyivät autotallista ja vanhat verhot kieputin hassusti tangon ympärille, ettei tule pöydälle roikkumaan. Vielä yritän metsästää kirpputoreilta liloja kulhoja/kuppeja, joihin saisi säilöttyä kynät, neulat, nuppineulat, mitat ym. pienet tavarat. 

Ompelen näillä koneilla: Brother PS-31 ja Eva Harmony 9102D. Ihan perus-halpis-koneet, jotka tähän asti palvelleet ihan hyvin. Vaihdan vasta sitten, kun leviävät täysin. Haaveissa on peitetikkikone, mutta vielä aika kaukaisissa sellaisissa, koska näilläkin pärjää.

4 kommenttia:

minakaa kirjoitti...

Ihanan avara työhuone :) mahtuu kivasti tekemään töitä. Itse ompelen kodinhoitohuoneessa ja kaaos on valmis :)

Taikku kirjoitti...

Olen itsekin ihan haltioissani tästä "uudesta" työtilasta. Vierashuonetta meillä ei nyt enää ole, kun valtasin tämän tilan, mutta ehkäpä vuodesohva mahtuu tuossa vielä aukeamaan. Kodinhoitohuone ja keittiön pöytä ovat täälläkin olleet aiemmin kovassa käytössä :-)

tuittu kirjoitti...

voi että miten ihana huone sulla onkaan käytössä!!itsellekin pitäisi saada noin iso pöytä, tuossa sivupöydällä varmasti on hyvä leikata kankaita ja piirrellä kaavoja. ja kerätä romua ;)

Pikku piltti kirjoitti...

Oi että sinulla on ihanan paljon tilaa ommella! :) Minulla sen sijaan saumuri ja ompelukone lojuvat keittiön pöydällä ja ovat siinä kaikkien tiellä lähes kaiken aikaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...