keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Yksi pieni elefantti marssi näin...


...aurinkoista tietä eteenpäin.

Aurinkoisen värisestä Znokin norsuinterlockista ompelin siskonpojalle lahjaksi paidan. Lahjan saaja valitsee aina itse keltaisen vaihtoehdon päälleen, jos sellaista tarjotaan ja tämä kangas on varmasti sitten mieluinen.

 Applikoin yhden norsun ruskeaksi ja kanttasin ruskealla pääntien ja hihansuut. Yleensä en resorilla usein kanttauksia tee, kun tulee mielestäni niin paksuja, mutta tähän sopi ihan hyvin. Onhan tuo interlock aika paksua kangasta muutenkin. Onnistuin hajoittamaan kapeamman kaksoisneulan ja piti tikata leveällä neulalla. Hieman epäilin lopputulosta, mutta hyvin tuo tikki asettui.

Koko 98cm ja kaava oma. Piirsin omasta raglanhihaisesta kaavasta hieman leveämmän version ja hihoihin katselin mallia vanhasta sopivan kokoisesta t-paidasta.



Lokakuun alku lähestyy ja tulee varmaan aika tiukka loppuviikko, kun yritän saada edes jotain tuotteita jo myyntiin huuto.net-shoppiin (http://www.huuto.net/shop/taikutti, linkki ei vielä toimi!). Alku ollut hieman hankalaa, aika menee opetellessa, kun en mikään neropatti tietokoneiden kanssa ole. Muistuupa elävästi mieleen blogin alkuajat, blogger tuntui vaikealta käyttää ja nythän tämä menee melkein silmätkin kiinni! Puolen vuoden päästä varmaan sujuu sitten nekin asiat, mitä nyt vasta opetellaan, niinhän se menee...

8 kommenttia:

Hääräämön Laura kirjoitti...

Hauska idea "värjätä" yksi norsu eri väriseksi applikoimalla. :)

Mieli kirjoitti...

Ihana, niin lämpimän värinen ja tuo ruskea vain korostaa sitä :) Tuo ruskea norsu on kiva idea!

Pikku piltti kirjoitti...

nätti pusero ja siistiä ompelujälkeä :)

kewa kirjoitti...

Kiva paita, minäkin olen tehnyt samanlaisen norsupaidan joskus keväällä, yksi norsu applikoitu;)

Ida kirjoitti...

Onpas kiva, hyvin sopii tuo ruskea keltaseen :) siistiä jälkeä (leveämmästä kaksoisneulasta huolimatta!)

Handmadebykatri kirjoitti...

On kyllä kiva idea tuo ruskea norsu aplikointi. :) Muutenkin kaunis kangas.

Hanna kirjoitti...

On kyllä söpö! :) Ja kaksoisneulan jälki sinulla tässä nurjalla ihan erilainen kuin mulla niissä pärköävissä joista kirjoitin, eli alalanka tosiaan liika kireällä! Kiitos vielä vinkistä! :D

Riitta Sinikka kirjoitti...

Hauska,tosi hauska!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...