torstai 20. lokakuuta 2011

Fleecestä pipokokeiluja
En ole ennen applikoinut fleecelle ja pitihän sitä kokeilla. Ihan hyvin tuo sujui, hieman erilaista kuin trikoolle ja velourille applikoiminen, mutta tekniikka sama. Molemmat pipot kokoa 50cm.

Kaava oma, hieman täytyy vielä sitä hioa. Hyvin peittää korvat tämä malli, mutta korkeutta vielä säädettävä. Fleece Eurokankaasta ja velourapplikaatiot tilkkulaatikosta eli en enää muista, mistä ostettu.

Saumurivanhukseni taitaa sanoa sopimuksensa irti! Katkoi lankoja näitä ommellessa sen sata kertaa ja hermojahan tuollainen kiristää aikas kovasti. On kolissut ja ommellut vaihtelevan hyvin/huonosti jo jonkun aikaa, mutta nyt näyttäisi tekevän kokonaan stopin ainakin paksuja kankaita ommellessa. Hankintalistalla uusi saumuri on ollut jo jonkin aikaa, mutta kun ei millään raaskisi ostaa niin kauan kuin tuo vanha yhtään toimii. Eva Harmony 9102D on tuo minun saumurini, ihan tyytyväinen olen siihen ollut. Hyvä ja halpa peruskone, kestävyys ei kyllä kovin hyvää luokkaa, tosin aika kovalla käytöllä on ollut.

Kerro kokemuksia saumurimerkistä/mallista??
Suosittele tai hauku!! Kuulisin mielelläni mielipiteitä :-)

3 kommenttia:

Pikku piltti kirjoitti...

minulla on myös tuollainen ihan perus Brother Lock 3034D, hyvin on toiminut jo nelisen vuotta joista tosin vasta vajaan vuoden verran ollut ahkerassa käytössä.

Jos nyt pitäisi ostaa uusi niin olen katsellut niitä malleja joissa on se peitetikki-ominaisuus samassa. Tosin käyttökokemuksista minullakaan ei ole tietoa?! :)

Omppis kirjoitti...

Ihanan värisiä hattuja!

Älä nyt ainakaan tuota Brother 3034D -paskinetta hanki! Muutoinkaan ei ns. kotikoneet kyllä kestä kovaa käyttöä joten mikäli tilaa löytyy niin hankkisin kyllä käytetyn teollisuussaumurin.

Peitetikkikoneesta olen mäkin haaveillut vuositolkulla mutta tuntuu niissäkin olevan aika paljon vaivoja.. Saumri-peitetikkiyhdistelmää en kyllä hankkisi koska niissä on aina oma vaivansa muuntaa toiselle toiminnolle.

Taikku kirjoitti...

Ammattikone minun täytyy hankkia ja peitetikkikone on hankintalistalla sitten joskus. Ilmankin pärjää ihan hyvin, mutta kyllähän se varmaan hyvä olisi!

Yhdistelmäkoneesta on minullakin mielikuva, että vaihtaminenn toiselta toiminnolta toiselle on hankalaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...