keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Minun uusi neppipressi


Kyselin kesäkuussa kiinnostusta neppipressi-kimppatilaukseen. Kiinnostuneita oli tarpeeksi, että tilauksen olisi voinut tehdä Kiinasta asti edullisesti. Suunnitelma kaatui kuitenkin tolkuttoman kalliisiin postikuluihin. Tullien ja postikulujen kanssa hinta olisi ollut halvempi kuin Suomessa, muttei niin edullinen, että tilausta olisi kannattanut tehdä.

Niinpä viimein minulle kotiutui Kotimän puodista tälläinen KAM DK-98. Todella hyvää palvelua kyseisestä puodista sain ja voin lämpimästi suositella muillekin :-)


On tällä vaan niin mukava nepittää, nyt ei tahtoi muuta tehdäkään! Hieman arvelutti tuo leukojen vaihtaminen avaimella, mutta helppoa ja nopeaa se on. Nepit tarttuu kankaaseen ihan eri tavalla kuin pihdeillä, eikä käsivoimia tarvitse paljoa. Eikä nepit "pyöri" kankaassa. Pihdit kyllä olivat niin iänikuisen vanhat ja pahasti vääntyneet, että niiden käyttäminen alkoi olla melkeinpä mahdotonta.

Todella painava ja iso pressi on! Ukkokultani kiinnitti pressiin vanerilevyyn ja nitoi huopaa pohjaan. Nyt pöydällä liikuttaminen onnistuu ilman naarmuja.Uusille lukijoille tervetuloa!!


5 kommenttia:

*marjuska* kirjoitti...

Mä kans liputan neppipressin puolesta. Kätevä peli ja sillä tulee nepitettyä usein. Mulla on vain sellainen mihin ruuvataan ihan vain käsin nuo leuat. Neppejä olen tilannut sitten kasan ebaysta.

Nunu kirjoitti...

Onnea uudesta neppipressistä! Ihanahan tuollainen olis, mutta ei pelkkien oman lapsen vaippojen nepitykseen se kaikken tarpeellisin hankinta ja olen toistaiseksi onnistunut hillitsemään itseni.:)

Hanna kirjoitti...

Oi mitä luksusta! Itse juuri hankin nepparipihdit! ;-) Ja olen niihinkin tyytyväinen, huomattavasti kivemmin toimivat kuin vasara..

Tiina kirjoitti...

Tommonen on kyllä ihanaa luksusta! Pystyykö tuolla samalla laitteella päällystämään nappeja?

Taikku kirjoitti...

Voi, kun pystyisikin! En ole ainakaan vielä löytänyt sellaisia leukoja tähän, että onnistuisi nappien päällystäminen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...