keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Paininjalka myynnissä ja paikkauspuuhia


Ihan ensiksi uusille lukijoille tervetulotoivotus! Teitä on jo 100, huippua <3

Myynnissä olisi tälläinen avoin applikointipaininjalka. Ostettu kesäkuussa ja nyt minulle ompelukoneen vaihdon takia tarpeeton. Lähtee uuteen kotiin hintaan 6€ sisältäen postikulut. Oli minulla käytössä Brother-ompelukoneessa, mutta myyjän mukaan käy myös Singer, Pfaff ja Janome-malleihin, joissa tuollainen "snap on"-tyylinen lukitus. Toivottavasti mitoista apua.Ompeluksia en ole paljoa ehtinyt tekemään, eilinen meni paikkauspuuhissa. Esikon viisissä collegehousuissa oli polvet puhki!! Asuukohan meidän vaatehuoneessa hiiriä? Ei vaan, taitaa olla aika yleinen juttu 5-vuotiailla. Onko teillä havaittavissa samaa ja kuluttaako tyttölapset yhtä paljon housunpolvia?? Välillä tuntuu, että pitäisi olla peltipaikat polvissa, eikä varmaan silti kestäisi ehjänä (ja nyt puhutaan vain sisähousuista) :-D

Paikkasin velourapplikaatioilla ja toivottavasti tällä keinolla saisi hieman jatkoaikaa käyttöikään, kun muuten ihan hyviä housuja vielä!


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minulle paininjalka!Laitan sähköpostia tulemaan.
-Nina-

Omppis kirjoitti...

Mun tyttö ei kuluta mitään (no on niitä vaatteitakin kierrossa paaaaaljon) mutta tahroja tulee 5veellä kyllä päikyssä jonkin verran. (aika hyvin kyllä saa puhtaaksi sappisaippua+pesu 60C:ssa -yhdistelmällä)

Mieli kirjoitti...

Meiltäkin löytyy housujen suurkuluttaja / hurjan nopea polvien tuhoaja! 7v pojalla ollut jo kaksi vuotta kaikki housut puhki polvista ihan muutaman käyttökerran jälkeen. Tosiurheilija ei hetkeä paikallaan pysy ja taitaa viettää päivänsä polvilleen syöksyen!

Hän käyttää enimmäkseen farkkuja, joten tyyliin onneksi sopii nuo reiät, minä kun vihaan korjausompelua! ;)

Tyttö reilut 5v eikä yhdetkään housut puhki, tosin isoveljilläkään ei ole ollut, joten kovin on yksilöllistä tuo poikienkin kulutus. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...