tiistai 5. kesäkuuta 2012

Tähtifarkut

Kierrätetystä farkusta kuopukselle TÄHTIFARKUT kokoa 104cm. Tähdet velouria. Kaava oma ja hieman liian leveät tuli minun makuuni.Mieluisat oli ja kukaan ei varmaan arvaa pojan lempiväriä ;-)Hieman kavennetulla kaavalla syntyi tälläinen läjä farkkuja, jotka matkasivat huuto.nettiin. Nyt on vähäksi aikaa farkkuvarastot tyhjennetty. Täydennystä kyllä pian tulossa! Näitä oli mukavaa tehdä ja aina tulee niin hyvä mieli, kun voi edes vähän kierrättää materiaaleja.Seuraavassa kuvassa velourhousut, jotka tulivat tänään postin matkassa. Arpaonni suosi Ihmemaassa -blogin arvonnassa ja aivan ihanat housut kuopus sai! Kiitokset vielä Reptile! Meillä ei ole ikinä ollut yksiäkään kaaritaskuhousuja ja niin kivat ovat, että täytyy varmaan alkaa tehtailemaan syksyksi.
9 kommenttia:

Krista kirjoitti...

Hienoja on!! Mullakin varastossa kasa rikkinäisiä farkkuja, joista oli tarkotus ommella lapsille farkkuja, mutta enpä ole saanut aikaiseki. Nämä näytti kyllä niin hauskoilta, että pakko kaivaa ne tuolta kaapin uumenista. Tuollaisella resorivyötäröröllä olis suht nopeetkin tehdä

Ida kirjoitti...

Kivoja farkkuja ja kivannäköiset myös nuo arpajaishousut.

Mieli kirjoitti...

Oi mikä kasa farkkuja! Ihania! :)

Marsa kirjoitti...

Heips, olisikos moisia farkkuja mahdollista saada muuten kuin huutiksen kautta??! Siihen touhuun en ole vielä innostunut enkä taida sinne rekisteröityäkään.. Tuollaiset housut 110-koossa olis niin pop nyt esikoisella kun on niin ihastunut farkkuihin. :)

Taikku kirjoitti...

Hei! Kyllä voi tilata sähköpostillakin taikutti@gmail.com

Jonna kirjoitti...

Voi tooosi ihanat!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Saako kysäistä miten teet esim. näihin farkkuihin ja velourhousuihin resorin vyörärölle? Eli siis onko jotain extrapaksua resorikangasta vaikko välissä leveää kuminauhaa tms.? Kun näyttävät ainakin kuvien perusteella pysyvän päällä ihan hyvin. :) Itse olen vuosien varrella tehnyt paljon vastaavanlaisia housuja mutta aina pelkkä tuollainen leveä resori ei tunnu riittävän pitämään housuja ylhäällä. Joudun yleensä loppujen lopuksi laittamaan kuminauhan resorin sisään. :P Vinkkejä otetaan vastaan miten housut saa pysymään päälläkin! :D

Taikku kirjoitti...

Hei! Ihan pelkällä resorilla teen ja kotimaista napakkaa, muttei mitään megapaksua resoria käytän. Resorin mittaan suhteessa housujen vyötäröön aikas kapeaksi ja korkeutta reilusti, että pystyy pitämään tarvittaessa kaksinkerroin, jolloin resoria nelinkertaisesti vatsan ympärillä. Näin meillä housut pysyneet menossa mukana. Pesemisestä sen verran, että huuhteluainetta ei kannata resorivaatteissa käyttää. Löystyttää elastaania aika nopsaan! Muita vinkkejä minulla ei ole antaa, toivottavasti näistä jotakin apua :-)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset kovasti tuosta huuhteluainevinkistä! Käytän sitä aina ja vyötäröt löystyneet nimenomaan muutamien pesujen jälkeen. Seuraavat ompelmukseni muistan siis jatkossa pestä ilman huuhteluainetta niin jospa sitten säilyvät napakoina! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...